Projecten

Bij STAPRO Machinebouw kunt u terecht voor zowel uw complete projecten als een klein element hiervan.  Wij werken project gericht waarbij we ieder project als uniek beschouwen. Zo krijgt de klant altijd een product wat geheel aan de wensen en eisen voldoet. Wij zijn welbekend met de Europese en nationale richtlijnen en normen voor de machinebouw. CE Markering van Machines is dus geen enkel probleem.

 

Projecten waar u aan kunt denken:

  • Hydraulisch aangedreven machines
  • Mechaniseren van productie processen
  • Automatisering met behulp van PLC systemen
  • Hulpgereedschappen om efficiënter te werken
  • Innovatieve Prototypes
  • Statische constructies als Hekwerk en stellingen

 

 

Engineering

Wij maken gebruik van de nieuwste 3D CADsystemen waardoor we ideeën snel en efficiënt kunnen visualiseren en omzetten in productie tekeningen. Om kosten en tijd te besparen kunnen wij in deze 3D omgeving simulaties uitvoeren om de prestaties van het product te voorspellen nog voordat het gemaakt is. Het doorrekenen op sterkte en stijfheid kunnen we met behulp van handberekenen of eindige elementen software ook wel FEM analyses genaamd.

 

fem-1

Fabricage

STAPRO machinebouw beschikt over machines voor verspannende bewerkingen als frezen, draaien en kotteren. Daarnaast hebben wij machines voor MIG/MAG lassen en is onze werkplaats ingericht voor het efficiënt monteren en testen van machines en constructies. Verder hebben wij goede contacten met onze toeleveranciers waardoor lasersnijwerk van zowel plaat als kokermateriaal tot de mogelijkheden behoord.

 

 

Oplevering

Oplevering en in bedrijfstelling op locatie is geen enkel probleem voor STAPRO Machinebouw. Daarnaast verzorgen wij ook de benodigde documentatie volgens de machinerichtlijn als gebruikshandleidingen . Om uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te hinderen kunnen wij indien gewenst ook ‘s avonds of in het weekend de oplevering van uw product verzorgen. Ook na de oplevering kunt u bij ons terecht voor after sale services als onderhoud aan de machines.